MJB i njihov brend TV serijal Kuhinjica sponzor konferencije

Srećni smo jer vas možemo obavijestiti da je prijatelj sponzor našeg projekta MJB agencija i njihov jedinstveni brend Kuhinjica. I sada veoma važna vijest: Obavijestili su nas da će sve učesnike konferencije obradovati novogodišnjim kolačićima.

Svakako ste već čuli za Kuhinjicu ali ovog puta pročitajte njihov recept za uspješan brend:

“MJB d.o.o. osnovan je kao agencija za reklamu i propagandu. Skraćenica MJB bi značila Marketig – Javnost – Brend što podrazumijeva da smo spremni za izazove savremenog marketinga i oglašavanja te stvaranje brenda.

Ono čime se najviše ponosimo u našem radu je ujedno i prvi brend koji smo stvorili, a to je TV serijal Kuhinjica koji se trenutno emituje na 18 televizija na prostoru BiH a ukupno na 107 TV stanica na području Balkana ali i EU (Mađarska, Slovenija).

Do sada smo snimili 15.000 recepata, gledalo nas je na dnevnom nivou preko million gledalaca, prati nas na FB svakodnevno preko pola miliona pratilaca, na Instagramu smo relativno novi a već omiljeni.

Čast nam je da smo dio Arete konferencije i što ćete probati naše novogodišnje kolačiće”, kaže Zorica Đukić, direktor marketinga i prodaje.