O nama

Arete studio komunikacijskih vještina – “Razvij svoju izvrsnost”!

Naša komunikacija je odlučujuća prilikom snalaženja u najrazličitijim životnim situacijama. Na intervjuu za posao, dok držimo govor, razgovaramo sa poslovnim partnerom, predstavljamo važnu odluku ili ideju, pregovaramo sa kupcem, odgovaramo pred profesorom, itd.

Zbog toga smo kreirali jedinstvene programe za učenje komunikacijskih vještina i otvorili studio koji će svakom pojedincu pružiti ono što mu je potrebno – lični rast i razvoj.

Naši programi vam pomažu da razvijete svoje potencijale i potrebne kompetencije, te da steknete povjerenje u vlastite mogućnosti i napredujete. Otuda i slogan našeg studija “Razvij svoju izvrsnost – Develop your excellence”.

Priželjkujete li bolji status u radnoj sredini, ili ste u potrazi za poslom, ili se još školujete, Arete edukacije će vam pružiti alate i tehnike za postizanje planiranih ciljeva. Naučićete da komunicirate jasno, konstruktivno, da svoje ideje prezentujete uvjerljivo i bez straha, i da, što je veoma važno, zadobijete povjerenje vašeg okruženja.

U Arete studiju komunikacijskih vještina ćete zapravo na jednom mjestu dobiti sve socijalne vještine potrebne za profesionalni i lični napredak.

Ako želite bolji imidž ili bolju prodaju za svoje preduzeće možete naručiti in-house obuke kojima ćete edukovate vaše zaposlene. Odaberite marketing program, program za promociju, brendiranje i odnose sa javnošću.

Na raspolaganju vam je 10 edukatora sa dugogodišnjim iskustvom iz oblasti marketinga, medija i PR-a, psihologije, pedagogije, metodike i didaktike, kao i grafičkog dizajna i multimedije.

Dobrodošli.

Vaš Arete tim.