Edukacije

Naše edukacije:

Program “Samopromocija” – Kako da izgradim lični brend?

Želite da unaprijedite svoju karijeru? Htjeli biste da budete poznati i prepoznati kao najbolji u svom poslu? Onda je ovo edukacija za vas. Naučićemo vas kako da kreirate potrebnu strategiju za izgradnju vašeg ličnog brenda. Definisaćemo načine i stilove vaše komunikacije u javnosti i na internetu. Utvrdićemo dinamiku pojavljivanja na društvenim mrežama i pokazati kako da na najbolji način vodite svoje naloge. Jednostavno, naučićemo vas kako da postanete brend. Investirajte u sebe. Vremenom će vam se uloženo vrijeme i novac višestruko vratiti. Jer ljudi će konačno saznati ko ste.

Šta dobijate sa edukacijom?

 • efikasnu strategiju za građenje ličnog brenda
 • prepoznatljivost vašeg stila komunikacije i vas
 • bolju vidljivost u odnosu na konkurenciju
 • otvaranje novih poslovnih mogućnosti
 • potencijalne klijente uz zadržavanje postojećih klijenata
 • znanje u upravljanju komunikacijom i brendom
 • svoj brend.

Edukatori: Novak Čičković, Bojan Hrstić, Nela Marinković, Danijela Marinković Orlić, Danijela Filipović, Aleksandar Zahorodni i Aleksandar Orlić.

Program “Javni nastup” – Kako da savladam tremu i uspješno se predstavim?

Javni nastup je odlična prilika da promovišemo sebe, kompaniju ili proizvode. Ali, i pored toga što smo uspješni u svom poslu, često nas uznemirava i sama pomisao da treba da govorimo pred publikom, u medijima ili važnim sagovornikom. Dođite na edukaciju i saznajte kako da trema radi za vas a ne protiv vas. Naučićemo vas da kreirate sadržaje koje izlažete na televizijskom i radijskom nastupu, konferenciji, prezentaciji, intervjuu za posao. Naučićemo vas kako da na pravi način iskoristite “svojih pet minuta” na televiziji, radiju ili važnom sastanku.

Šta dobijate sa edukacijom?

 • upravljanje tremom i stresom povodom javnog nastupa
 • jasno i koncizno usmeno i pisano izražavanje
 • iskustvo u nastupanju na televiziji i na radiju
 • iskustvo u pripremanju uspješne prezentacije
 • iskustvo u uspješnom vođenju razgovora
 • nova znanja i motivaciju za postizanje novih izazova.

Edukatori: Danijela Marinković Orlić, Nela Marinković, Bojan Hrstić, Aleksandar Orlić, Novak Čičković, Danijela Filipović i Aleksandar Zahorodni.

Program “Aktivno slušanje” – Kako da pravilno razumijem ono što čujem?

Slušanje je ključan faktor uspješne komunikacije. Na našem jedinstvenom interaktivnom treningu naučićemo vas kako da aktivno slušate svoje sagovornike. Saznaćete kako da na pravi način razumijete izrečene ili napisane informacije, da razumijete kontekst u kojem se ta komunikacija odvija da biste došli do valjanog zaključka i bez stresa i sa razumijevanjem nastavili komunikaciju.

Nema potrebe da zaključujete naprečac i ulazite u nepotrebne konflikte! Naučite kako da na aktivan način slušate svoje sagovornike i ne propuštate važne informacije. Prvo saslušajte činjenice pa onda donesite zaključak.

Edukatori: Danijela Marinković Orlić i Nela Marinković.

Program “Asertivna komunikacija – Kako da u komunikaciji u isto vrijeme uvažavam želje svog sagovornika ali i svoje želje?

Ako vam se čini da radite previše i za sebe i za druge onda je ovo važna edukacija za vas. Saznajte kako da se zauzmete za sebe poštujući i uvažavajući svoje potrebe i potrebe svojih sagovornika. Kroz intenzivni trening iz domena asertivne komunikacije i konstruktivne kritike naučićemo vas kako da vodite teške razgovore, upravljate stresom i kažete “NE” kada je to potrebno. Pokazaćemo vam kako da se izborite za sebe i svoje ciljeve!

Zašto biste na poslu i kod kuće radili sve što treba zato što ste dobri i odgovorni? Izvršavajte obaveze koje su vaše, a nemojte da radite poslove vašeg radnog kolege,  partnera ili člana vaše porodice. Odmorite kada treba jer to zaista treba.

Edukatori: Nela Marinković i Danijela Marinković Orlić

Svaka edukacija predstavlja spoj teorijskih znanja i velikog broja praktičnih vježbi. Zbog toga su učesnici naših edukacija odmah po završetku edukacije spremni da stečena znanja i vještine primjenjuju u svakodnevnom životu.

Edukacije održavaju stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom iz oblasti komunikacija, medija, umjetnosti, odnosa sa javnošću, marketinga, psihologije, savjetovanja, pedagogije, metodike i didaktike, kao i grafičkog dizajna i multimedije.

Edukacije su osmišljene pomoću savremenih nastavnih metoda a predavači u svom radu koriste multidisciplinarni pristup.

Po dogovoru održavamo i  treninge u kompanijama “in house”, kao i individualne treninge jedan na jedan.

Za sve informacije pišite nam na info@arete.ba ili pozovite 065/617-418.