Arete podcast – novi kreativni projekat

Naš tim edukatora pokrenuo je novi kreativni projekat. Odlučili smo da vam i kroz snimanje podkasta, sve popularnijeg digitalnog formata, donosimo važne teme iz oblasti komunikacije, psihologije i marketinga.  

Prvi podkast smo realizovali u subotu, 25. aprila 2020., kroz video streaming na našem Facebook nalogu.

Tim Arete je diskutovao na temu “Kako se nosimo sa promjenom rutine”. Sagovornik nam je bila i Nela Marinković, psiholog, sa kojom smo razgovarali o tome koji su procesi adaptacije na nove uslove života koje nam je svima nametnula pojava korona virusa.

Arete podkast je privukao pažnju naših Facebook prijatelja koji su podijelili svoja iskustva:

 “Meni je godila ova usporenost. S obzirom na to da sam frizer, i vlasnik i radnik u salonu, i kako nam je posao obustavljen tako i plata. Da nije brige oko egzistencije, ovaj break bi mi bio savršen. Vrijeme provedeno kući i sa djecom je neprocjenjivo i zaista čovjek može da se posveti sebi i svim svojim hobijima… svemu što voli, a ranije nije stizao. Mislim da smo svi postali mnogo razmaženi…ne vidim čemu drama…ništa nam ne fali…bilo je mnogima od nas i gorih epizoda u životu. Dokle god smo svi živi i zdravi, sve je odlično! Pozdrav cijeloj ekipi, Vesna Šugić.

“Ljudi, uljepšali ste mi veče! Zanimljiva priča i super savjeti! Bojan uvijek zadužen za kvalitetan humor! Bravo! Jedva čekam novi live, napisala je Jana Tanasić.

A stekli smo i nove pratioce: 

“Sjajan doprinos ‘formatiranju’ sopstvene percepcije neobičnosti koja nam se događa. Zaslužuje velike ekrane…  Svaka čast Arete timu! Imate novog pratioca”, Vladimir Vještić.

Arete podcaste možete pratiti klikom ovdje.

Arete podcast je drugipo reduprojekat i predstavlja nastavak projekta koji smo pokrenuli polovinom decembra prošle godine kada smo otvorili naš internet radio. Arete radio non-stop emituje najbolje hitove. Isključivo za uživanje i opuštanje. Slušaj Arete radio klikom ovdje.