Besplatne radionice na Arete konferenciji 11. decembra

Drago nam je što vas možemo obavijestiti da ćemo 11. decembra u Banjaluci u Domu omladine u 18 časova održati konferenciju “Samopromocija – Kako izgraditi lični brend”.

Želite li da budete poznati i prepoznati kao najbolji u svom poslu? Onda je ova konferencija za vas. Pripremili smo interesantne iskustvene radionice koje će vam pružiti nova znanja i praktično iskustvo.

Očekuje vas niz sjajnih radionica. Radionica o podcastu i podcasterima, radionica o blogu i vlogu, kao i radionica o digitalnim mrežama i radionica o motivaciji (šta nas održava na putu do nekog cilja).

Ulaz je besplatan ali je broj mjesta ograničen, stoga rezervišite svoje mjesto već danas na mejl info@arete.ba  U mejlu molimo da navedete  svoje kontakt podatke: ime i prezime, broj mobilnog telefona i e-mail adresu. Isto učinite i u slučaju da za nekoga rezervišete mjesto. Jer prošle godine je, podsjećanja radi, Arete konferenciji “Budi i ti Arete” prisustvovalo više od 200 ljudi, zato je važno da budete brzi i odlučni u prijavljivanju.

Vaši domaćini, edukatori i voditelji su: Novak Čičković, Bojan Hrstić, Nela Marinković, Danijela Marinković Orlić, Danijela Filipović, Aleksandar Zahorodni i Aleksandar Orlić.

Dobrodošli na Arete konferenciju “Samopromocija – Kako izgraditi lični brend”.