O Arete

Arete studio vještina – “Razvij svoju izvrsnost”!

Vještina življenja ili učenje socijalnih vještina ne uči se u našim školama i na našim fakultetima a skoro uvijek vaše su vještine odlučujuće prilikom snalaženja u najrazličitijim situacijama – na intervjuu za posao, u pregovorima za veću platu, pri pokretanju vlastitog posla, dok držimo govor, odgovaramo na času, razgovaramo sa partnerom ili predstavljamo neku važnu odluku i ideju.

Arete program učenja vještina pomaže da razvijete svoje potencijale i potrebne kompetencije, da steknete povjerenje u vlastite mogućnosti i napredujete i u privatnom i u poslovnom segmentu.

Priželjkujete li bolji status u radnoj sredini, u potrazi ste za poslom, ili se, pak, još školujete, Arete treninzi će vam pružiti alate i tehnike za postizanje planiranih ciljeva. Naučićete da komunicirate konstruktivno, da jasno strukturirate svoje ideje, da ih uvjerljivo i bez straha prezentujete i da, što je veoma važno, zadobijete povjerenje vašeg okruženje koje može uticati na brže ostvarivanje vaših ciljeva.

U Arete studiju na jednom mjestu vježbate sve socijalne vještine kroz različite treninge iz različitih oblasti. Osim za odrasle, Arete program je izuzetno važan i za adolescente jer bi kod djece veoma rano trebalo razviti potencijale i usmjeravati ih ka postizanju boljih rezultata u školi a nakon toga i u karijeri.

Vještine su zapravo naša najvrijednija imovina i neprocjenjivo sredstvo u ostvarivanju ličnog i profesionalnog života.

Očekujemo vas u Arete studiju vještina.

Vaš Arete tim.